Skip to content

Pravilnik o zasebnosti

Prijava na e-novice

Za prijavo na e-novice podjetje Merit HP d.o.o. zbira vaše sledeče podatke: e-naslov, ime in priimek. Upravitelj podatkov Merit HP d.o.o. zbira vaše osebne podatke izključno v primeru, da ste mu jih prostovoljno posredovali ob prijavi na e-novice.

Z vpisom vašega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Merit HP d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi, popustih, akcijskih in posebnih ugodnostih ter aktualnih nagradnih igrah.

Po vpisu elektronskega naslova, imena in priimka ter s potrditvijo soglašanja na le-to izjavo in aktivacijo soglasja boste do preklica prijavljeni na e-novice podjetja Merit HP d.o.o.

Vaši osebni podatki za prijavo na e-novice bodo uporabljeni le za namen oziroma namene, za katere ste dali svoje soglasje. Vaših osebnih podatkov podjetje Merit HP d.o.o. v nobenem primeru ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo nepooblaščenim tretjim osebam brez vaše privolitve.

Preklic soglasja

Svoje soglasje za uporabo in upravljanje z vašimi osebnimi podatki lahko kadarkoli prekličete pisno na elektronski naslov info@merit-hp.si. S potrditvijo prejema bo aktiviran preklic soglasja.

Odjava

Kadarkoli lahko pisno na elektronski naslov info@merit-hp.si ali s klikom na gumb ODJAVA v e-novicah zahtevate od upravljavca osebnih podatkov trajno ali začasno prepoved uporabe vaših osebnih podatkov za namene neposrednega trženja.

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadarkoli preko spodnjega kontaktnega obrazca izbere in pošlje ustrezen zahtevek za dostop do osebnih podatkov, ki jih upravljavec o njem zbira in obdeluje, za popravek osebnih podatkov, izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave v zvezi s posameznikom, na katerega se nanašajo osebni podatki, ugovor k obdelavi osebnih podatkov ali za prenosljivost osebnih podatkov. Spletni uporabniki se lahko v primeru kršitve njihovih pravic pri zbiranju, obdelavi in hrambi osebnih podatkov kadarkoli pritožijo informacijskemu pooblaščencu in so tudi upravičeni do pravnih sredstev ter odškodnine in odgovornosti v primeru neukrepanja nadzornega organa.

Varovanje podatkov

Upravljavec Merit HP d.o.o. spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi k najvišji stopnji varstva osebnih podatkov. Zato smo zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Osebne podatke bo podjetje Merit HP d.o.o. skrbno varovalo ter preprečevalo njihove morebitne zlorabe. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni samo za namen oziroma za namene, za katere ste podali svoje strinjanje, z uporabniškim imenom in geslom zavarovan dostop do njih pa imajo zgolj pooblaščene osebe upravitelja osebnih podatkov, ki so zavezane k skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki v skladu z veljavno evropsko zakonodajo.

Kakršnakoli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu www.nutrino.merithp.si lahko naslovite na elektronski naslov info@merit-hp.si.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Merit HP d.o.o., Beograjska ulica 4, 1000 Ljubljana.

Ljubljana, 18.8.2023

© Merit HP d.o.o. Vse pravice pridržane.